Sint
en de verdwenen
Piet


kom in de stemming met:

Het klutsellied



 

 

 

Nog heeeel even en dan komt Sinterklaas weer met de boot aan in Nederland. En in Houten natuurlijk!

 

Klutsel & Co heeft weer een vrolijke, grappige en spannende voorstelling gemaakt. Natuurlijk is Sinterklaas ook van de partij.

 

Er is dit jaar een Checkpiet, die, je raadt het al, alles komt checken. Doen de Pieten hun werk wel goed? Is die schoen wel goed neergezet, zit er wel een tekening in…? Sinterklaas is heel blij met Checkpiet. Maar toch belt Sint af en toe op om te controleren of het allemaal goed gaat.

 

Op hun route langs de huizen om de schoenen te vullen, lopen de Pieten voorbij een huis waar wel heeel hard wordt gezongen. Dat huis staat niet op de lijst, maar daar moeten ze echt even naar binnen.
Eenmaal binnengekomen zien de Pieten heleboel bijzondere dingen. Het lijkt wel kunst! Het is het atelier van Zus en Zus. Ook staat er een grote kist. Zo groot…dat er zelfs een Piet erin past… Hij zal zich toch niet gaan verstoppen in de kist? Het is namelijk geen gewone kist, maar een Klutselkist!

 

Deze voorstelling werd gespeeld in het Theater Aan de Slinger op zondag 25 november om 13.30 uur en 15.30 uur.


Kijk hier voor foto's van de voorstelling!


Reacties:

"Hallo koudevoetenpiet, we hebben vanmiddag alle 3 enorm genoten van jullie voorstelling! Leuke vlot afwisselende scènes, grapjes (dat kleine pietje!) en die interactie. Jullie kwamen er op een gegeven moment haast niet meer bovenuit.. Leuk ook de 'meet and greet' in de foyer. Hopelijk volgend jaar weer! - Ellen"

"We vonden het weer erg leuk! Jip lag bij elke 'check'van checkpiet in een deuk... - Jacqueline"

"We vonden het weer erg leuk. Goed gedaan hoor. Die verdwijnkist was een leuke vondst... - Ad"









Reacties (1)


Twitter Klutsel